Se incarca.
Va rog asteptati.

Meniu

0364.404.454

contact@24routier.ro

Beneficii

HomeBeneficii
HomeBeneficii

Beneficiile pe care vi le ofera 24Routier.ro

24Routier.ro incepe sa va ofere beneficii inca din primul moment al implementarii aplicatiei in productie.
 
Implementarea unui sistem informatic de management alt activitatii de transport rutier are un impact major asupra gestionarii afacerii, ajuta in structurarea deciziilor de management prin furnizarea de rapoarte cu un grad foarte ridicat de acuratete, timp de raspuns rapid, dar si un mod de organizare relational al datelor. 24Routier are rolul de a gestiona informaţia si de a oferi instrumentele necesare automatizarii si optimizarii unor operatiuni care, daca sunt efectuate manual, necesita mult timp si pot fi afectate de erori. Prin modularitatea sistemului, fiecare aspect al activitatii firmei este tratat intr-un mod specific si adecvat.

 

1

Gestionare eficienta: va gestionati mai eficient si rapid activitatea prin functionalitatile oferite de aplicatie. Inevitabil, angajatii sunt mai productivi, operarea solicita mai putin timp, erorile sunt eliminate aproape complet

 

2


Vizibiliate si acces in timp real: aveti vizibilitate in timp real asupra datelor din aplicatie

 

3


Conformitate cu normele ISO 9001: lucrati intr-o maniera standardizata, conforme cu standardele de calitate

 

4

Prevenirea si limitarea fraudelor: prin sistemele de limitare si prevenire a fraudelor, pe care aplicatia vi le pune la dispozitie, puteti sa reduceti si sa limitati inca din prima zi de la implementare, fraudele cu privind transportul pasagerilor clandestini

 

5


Accesibilitate: atata timp cat aveti o conexiune la internet veti putea acccesa aplicatia de oriunde

 

6


Mobilitate: aplicatia poate fi utilizata atat de pe smartphone cat si de pe tableta

 

7


Securitate: accesul la aplicatie se face intr-o maniera securiztata, respectand standardele SSL.

 

8


Redundanta datelor: va este garantata prin replicare in timp real a lor in cloud. In acelasi timp datele sunt replicate in timp real pe un server secundar.

 

9

Modularitate: aplicatia fiind modulara va permite sa nu blocati resurse financiare importante, puteti achizitiona module noi pe masaura ce activitatea firmei se dezvolta si nevoile ei cresc.

 

10

Personalizare: pentru ca fiecare client este unic in felul sau, aplicatia va fi personalizata strict pe nevoile de business si flow-urile de lucru ale clientului.