> 24Routier: Aplicatie de gestiune pentru transporturi rutiere de persoane
Se incarca.
Va rog asteptati.

Meniu

0364.404.454

contact@24routier.ro

Finantare

HomeFinantare
HomeFinantare

Solutii diverse de finantare

Suntem intr-o lume in care flexibilitatea joaca un rol esential in lumea afacerilor. Suntem pe deplin constienti de faptul ca, incepand cu implementarea solutiei software si încheind cu serviciile de mentenanta si suport tehnic, investitia intr-un asemenea proiect este semnificativa.
Prin urmare, suntem in masura sa va oferim solutii diverse de licentiere si finantare a achizitiei de software si hardware.
 
Licentierea reprezinta procesul de achizitie al aplicatiei, care devine proprietatea dvs.
Inchirierea reprezinta o modalitate prin care veti putea utiliza aplicatia 24Routier.ro platind un abonament lunar.

Inchirierea este recomandata firmelor cu un parc auto limitat, pana in 30 de autocare in timp ce achizitia licentei este recomandata pentru firmele cu peste 30 de masini in parcul auto.

 

Grenke Leasing

GRENKE LEASING

Prin partenerul nostru GRENKE LEASING puteti achizitiona atat licenta software cat si echipamentele hardware adiacente. Beneficiati din partea Grenke de solutii de inchiriere pana la solutii cu plata in rate.
Solutia de inchiriere se adreseaza persoanelor juridice si PFA-urilor (inclusiv profesii liberale) pornind de la valori de numai 500 Euro net per contract.

FINANTARE DIRECTA

FINANTARE DIRECTA

Reprezinta solutia pentru achizitia in RATE, pe care v-o oferim chiar noi, in calitate de producator. Sunt elegibile doar contractele peste 10.000 de euro si se finanteaza doar partea de achizitie a software-ului, pe o perioada de maxim 24 de luni.